Workcube ERP Kullanıcı Deneyimleri

Workcube ERP Kullanıcı Deneyimleri

Workcube ERP yazılımını bir önceki projemde 6 sene boyunca aktif olarak kullandım. Projenin devreye alınmasından süreçlerin geliştirilmesine kadar geçen süreçte görev aldım.

Workcube web tabanlı bir ERP yazılımı. Böylece dünyanın neresinde olursanız olun tüm iş süreçlerinizi kontrol altında tutabiliyorsunuz.

Workcube ERP yazılımı bir çok modülden oluşmaktadır. Workcube yazılımını devreye almadan önce iş süreçlerinizi oluşturmanız gerekmektedir. Bu iş süreçleri üzerine workcube işleyişi tanımlanmaktadır. Workcube ile satın alma işlemleri, depo - stok yönetimi, Sipariş yönetimi, Teknik servis yönetimi, Proje yönetimi ve Muhasebe yönetimi gibi bir iş yerinde olmazsa olmaz tüm süreçleri yönetebiliyorsunuz.

ERP yazılımını kullanmaya başlamadan önce şirketler bazen mailler üzerinden bazen excel dosyaları üzerinden süreçlerini yönetmeye çalışırlar. Ancak 5 kişilik şirkette bile bu süreçleri yönetmek çok zor olabilir. Yapılan hatalar, bazı dosyaların tekrar tekrar oluşturulması, sisteme yeni katılan personelin öğrenme güçlüğü v.b. birçok sorun ile karşı karşıya kalır ve belki de 5 dk da tamamlanması gereken işler saatlerinizi alır duruma gelir.

K-tech olarak öncelikle iş süreçlerinizi tespit ediyor bunları ERP yazılımı üzerine nasıl entegre edebileceğimizi planlıyoruz. Sonrasında yazılım ekibimiz devreye girerek sistemi devreye alıyor ve süreçte sizlerin yanında olarak çalışmalarınızda yanınızda olmaya devam ediyoruz.

Hizmet Talep Formu

Bilgi almak istediğiniz hizmetimizi seçiniz. Sizlere en kısa sürede ulaşıp detaylı bilgi veriyor olacağız. Teşekkürler.